Last Minute Litoral Orasul Burgas, Burgas Bulgaria vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 85.1EUR - 85.1EUR)

Afiseaza harta
Das Marina Burgas Hotel, Orasul Burgas

Das Marina Burgas Hotel  

Orasul Burgas, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Atlantis Complex, Orasul Burgas

Hotel Atlantis Complex  

Orasul Burgas, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (12.06 - 27.09.2021)
  • Fara transport

Despre Orasul BurgasPrezentare si poze Orasul Burgas

Orasul Burgas

Burgas este al patrulea mare oras din Bulgaria, situat în partea de sud-est a ţării. Orasul este si centru industrial dezvoltat

Orasul de pe tarmul Marii Negre, Burgas, a cam fost evitat de turistii straini care aleg Bulgaria ca destinatie pentru a isi petrece vacanta. Una din cauze ar putea fi faptul ca este un oras prea industrializat. Situat pe malul Marii Negre, Burgas este al patrulea oras ca marime din tara vecina si un centru economic si cultural important. Cu toate acestea orasul are cateva plaje foarte frumoase ce merita vazute si ar putea constitui un punct excelent de plecare pentru cei ce doresc sa viziteze si alte statiuni de pe litoralul Marii Negre cum ar fi Slantchev Briag mai la nord sau Duni Viallage la sud.

Last Minute Litoral Orasul Burgas

Direct Booking

Last Minute Litoral Orasul Burgas Bulgaria vara 2021. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Burgas Burgas cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Orasul Burgas

Plenitudinea de obiective turistice din Burgas, fac din acesta o destinatie perfecta de vacanta dar si peisajul din regiune este frumos si merita vazut. De aceea ar fi bine ca vacanta in Burgas sa o faceti cu masina. Exista si posibilitatea de a inchiria masini in zona, facand astfel mult mai acesibila vizitarea imprejurimilor orasului.

Burgas este un oras bogat in istorie si cultura si a ramas in mare parte neatins de urbanizarea comunista, asa ca turistii pot admira arhitectura orasului din secolul al XIX-lea si inceputul de secol XX. Localnicii din Burgas sunt cunoscuti pentru spiritul lor artistic, reprezentat de cateva festivaluri ce au loc de-a lungul anului; Festivalul International de Folclor si Expozitia Nationala FLORA dar si Concursul International de dansuri Latino-Americane. Parcul Gradina Marii merita si el vizitat pentru a vedea teatrul in aer liber si mica gradina zoologica. Este una din zonele de recreere din Burgas ce se intinde din port, de-a lungul coastei Marii Negre spre partea de nord a orasului.

Intrebari frecvente despre Orasul Burgas

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Burgas?

DAS MARINA BURGAS HOTEL, Hotel Atlantis Complex sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Burgas

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Burgas?

DAS MARINA BURGAS HOTEL, Hotel Atlantis Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Orasul Burgas?

Hotel Atlantis Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Burgas?

Hotel Atlantis Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Orasul Burgas?

Hotel Atlantis Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Orasul Burgas?

DAS MARINA BURGAS HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Orasul Burgas?

DAS MARINA BURGAS HOTEL sunt hoteluri din Orasul Burgas ce au acces gratuit la internet