Last Minute Litoral Sinemorets, Burgas Bulgaria vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 73.4EUR - 84.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Bella Vista Beach Club, Sinemorets

Hotel Bella Vista Beach Club  

   Scor 8.4 din 2 comentarii

Sinemorets, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.05.2021

Asti Arthotel, Sinemorets

Asti Arthotel  

   Scor 8.4 din 1 comentarii

Sinemorets, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre SinemoretsPrezentare si poze Sinemorets

Sinemorets

Sinemorets este o localitate mica (circa 100 locuitori permanenti) situata in sudul Bulgariei, la sud de Burgas, de Tsarevo, aproape de granita cu Turcia. Sinemorets este situat la confluenta dintre munte si mare in mijlocul rezervatiei naturale Strandja, fiind un loc deosebit de pitoresc prin relief, vegetatie si frumusetea peisajului.

Last Minute Litoral Sinemorets

Direct Booking

Last Minute Litoral Sinemorets Bulgaria vara 2021. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Sinemorets Burgas cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Sinemorets

Cele cateva restaurante traditionale "mehana" si "Tavernele" ofera specialitati de peste si alte mancaruri traditionale bulgare.
Sinemorets dispune doar de cateva hoteluri dintre care Bella Vista si Asti sunt cele mai confortabile din zona, restul unitatilor de cazare fiind in general cazari particulare in casele locuitorilor.

Intrebari frecvente despre Sinemorets

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sinemorets?

Hotel Bella Vista Beach Club, Asti Arthotel, Hotel Apolonia Palace, Hotel Stella Maris, AFRODITA HOTEL sunt cele mai populare hoteluri din Sinemorets

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sinemorets?

Hotel Bella Vista Beach Club, Asti Arthotel, Hotel Stella Maris, Hotel Apolonia Palace, AFRODITA HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinemorets ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sinemorets.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sinemorets?

Hotel Apolonia Palace, AFRODITA HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinemorets ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sinemorets.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sinemorets?

Hotel Bella Vista Beach Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinemorets ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sinemorets.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sinemorets?

Hotel Bella Vista Beach Club, Asti Arthotel, Hotel Stella Maris, Hotel Apolonia Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinemorets cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sinemorets.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Sinemorets?

Hotel Bella Vista Beach Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Sinemorets cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Sinemorets.