Early Booking Litoral Pomorie, Burgas Bulgaria vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Marina Holiday Club, Pomorie

Hotel Marina Holiday Club  

Pomorie, Burgas, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (26.05 - 22.09.2024)
  • Avion (26.05 - 25.05.2025)
  • Fara transport
Complex Salt Lake , Pomorie

Complex Salt Lake   

Pomorie, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (25.05 - 22.09.2024)
  • Avion (25.05 - 24.05.2025)
  • Fara transport

Despre PomoriePrezentare si poze Pomorie

Pomorie

Pomorie este un oras modern, situat la 18 km sud de Nessebar, binecunoscut pentru tratamentele sale balneare si pentru observarea pasarilor. In apropiere, Lacul Pomorie are un continut de sare de 70%, fiind de 4 ori mai sarat decat apa marii. Orasul s-a imbogatit de fapt, in trecut, prin extragerea de sare din lac, iar in perioada otomana, era cel mai importanta oras de pe coasta, dupa Varna.

Black Friday Litoral Pomorie

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Pomorie, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Pomorie.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Pomorie vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Pomorie pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Pomorie este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Pomorie.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Pomorie au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Pomorie scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Pomorie cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Pomorie in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Pomorie sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Pomorie prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Pomorie si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Pomorie si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Pomorie Bulgaria vara 2024. Peste 2 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Pomorie Burgas cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Pomorie

Puteti vizita Manastirea Sf. Gheorghe, care prezinta icoane frumos pastrate. Tar Boris I, strada pietonala din centrul orasului, este locul plimbarilor de seara, atat pentru tutisti cat si pentru localnici.

In timpul vizitei la Pomorie, incercati vinurile rosii, care sunt unele dintre cele mai bune din Bulgaria. De asemenea, incercati rachiul de struguri local, foarte bun al gust.
Prezenta bazei de tratament face ca aceasta statiune sa fie cautata tot timpul anului. Plaja este lunga de 4 km si decorata cu Blue Flag/ Stagul Albastru. Nisipul este bogat in fier, de aceea vara devine insuportabil de cald.

Intrebari frecvente despre Pomorie

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pomorie?

Wave Resort, Festa Via Pontica, Hotel Relax, Hotel Festa Pomorie , Grand Hotel Pomorie Spa Resort sunt cele mai populare hoteluri din Pomorie

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pomorie?

Wave Resort, Festa Via Pontica, Hotel Relax, Hotel Festa Pomorie , Grand Hotel Pomorie Spa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pomorie.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pomorie?

Wave Resort, Hotel Relax, Grand Hotel Pomorie Spa Resort, Hotel Marina Holiday Club, Dune Boutique sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pomorie.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pomorie?

Wave Resort, Festa Via Pontica, Grand Hotel Pomorie Spa Resort, Hotel Sunset Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pomorie.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pomorie?

Wave Resort, Festa Via Pontica, Grand Hotel Pomorie Spa Resort, Hotel Marina Holiday Club, Hotel Boutique Rose Gardens sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pomorie.