Early Booking Primorsko, Burgas Bulgaria vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
 Villas Ropotamo , Primorsko

Villas Ropotamo   

Primorsko, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 24.01.2023

Despre PrimorskoPrezentare si poze Primorsko

Primorsko

Oraşul Primorsko este relativ mică, deoarece are populaţie de aproximativ 2.500 de oameni. 52 km sud de Burgas, oraşul se află pe un promontoriu proeminent între Golful Stamopolo şi plaja Dyavolski, (Devil's) Bay. Oraşul are două plaje, de Nord şi de sud.

Prima este mai deschisă şi oferă o mare agitata, ceea ce îl face preferata surferilor, în timp ce acesta din urmă este mai mic şi mai calma, şi, prin urmare, preferat de familii. În mod tradiţional, Plaja de Sud devine suprapopulata în timpul sezonului de vârf, o data cu sosirea turiştilor tineri de la plajele din apropiere, infiintandu-se Centrul Internaţional al Tineretului.

Black Friday Primorsko

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Primorsko, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din PrimorskoBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Primorsko vara 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Primorsko pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Primorsko este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Primorsko.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Primorsko au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Primorsko scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Primorsko cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Primorsko in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Primorsko sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Primorsko prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Primorsko si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Primorsko si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Primorsko Bulgaria vara 2023 - Peste 3 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Primorsko Burgas cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Primorsko

Locuri de interes: cel mai popular loc din apropiere este Raul Ropotamo, faimos pentru padurile de liane ("Longoz"), tipic pentru climatul tropical, situate de-a lungul malurilor sale. Marsh Arkutino, de asemenea, se încadrează în limitele rezervaţiei naturale. Pe langa formatiunile stancoase atractive, de pe malul dreapt al râului, de asemenea, una dintre caracteristicile cele mai mari rezervatii naturale de apă Pelin - o plantă rară şi preţuita - în ţară.

Cazare: Pe langa o multime de hoteluri mari şi mai mici, companii de odihnă şi cazare privata în oraş, se poate gasi cazare relativ ieftina în centrul de tineret, sau, alternativ, în vecinatate la Iglika, Perla sau campingurile Romantica. Oraşul a crescut foarte mult în ultimii ani şi este în prezent una dintre cele mai populate staţiuni de la Marea Neagră, printre turiştii străini şi bulgari, din cauza preţurilor sale relativ moderate şi o infrastructură bună.

Catering: restaurante mici şi tarabe cu băuturi răcoritoare pot fi găsite la fiecare colţ, numărul lor fiind deosebit de mare în jos pe strada principală a oraşului. În ultimii ani, antreprenoriatul a dat naştere la zeci de hoteluri de o calitate medie si inalta, care, în cele mai multe cazuri, gasim restaurante frumoase şi mehanas, de asemenea.

Transport: linii de autobuz fac legatura orasului Primorsko cu Burgas şi Sozopol. Similar cu alte statiuni de-a lungul coastei, se poate baza pe autobuze private Alsop, microbuze şi taxiuri pentru distanţe mai mici. Există, de asemenea, pntru un drum mai mic "trenuletul" pentru turisti, care se deplasează între Primorsko si oraşul din apropiere Kiten.
Intrebari frecvente despre Primorsko

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Primorsko?

Forest Beach, Villas Ropotamo , Hotel Les Magnolias sunt cele mai populare hoteluri din Primorsko

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Primorsko?

Forest Beach, Villas Ropotamo , Hotel Les Magnolias sunt cele mai apreciate hoteluri din Primorsko ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Primorsko.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Primorsko?

Forest Beach, Hotel Les Magnolias sunt cele mai apreciate hoteluri din Primorsko ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Primorsko.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Primorsko?

Forest Beach, Villas Ropotamo , Hotel Les Magnolias sunt cele mai apreciate hoteluri din Primorsko cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Primorsko.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Primorsko?

Forest Beach, Villas Ropotamo , Hotel Les Magnolias sunt hoteluri din Primorsko ce au acces gratuit la internet