Early Booking Ravda, Burgas Bulgaria vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 121.1EUR - 198.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Elvira, Ravda

Hotel Elvira

   Scor 6.9 din 2 comentarii

Ravda, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 04.02.2020

Hotel Discrete, Ravda

Hotel Discrete  

   Scor 7.2 din 8 comentarii

Ravda, Burgas, Bulgaria

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (17.04 - 19.09.2020)
  • Fara transport
Hotel Lucky Family Aparthotel, Ravda

Hotel Lucky Family Aparthotel

Ravda, Burgas, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
  • Fara transport

Despre RavdaPrezentare si poze Ravda

Ravda

Ravda este o mica statiune dezvoltata in continuarea statiunii mai mari Nessebar. Este situata la numai 6 km de Sunny Beach.

Early Booking Ravda

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Ravda, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din RavdaBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Ravda vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Ravda pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Ravda este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Ravda.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Ravda au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Ravda scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Ravda cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Ravda in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Ravda sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Ravda prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Ravda si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Ravda si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Ravda Bulgaria vara 2020 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Ravda Burgas cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Ravda

Vara, temperaturile aerului sunt între 28-30°C şi cele ale marii intre 20-26°C.
Plaja este micuta, lata de 20-30 de metri si are nisip fin.
Pestele si fructele de mare sunt excelente in acest loc.
Statiunea are multe restaurante, taverne si baruri.
În Ravda puteți cumpăra fructe și legume proaspete direct de la producătorii locali. Probabil că prețurile vă vor surprinde într-un mod bun - sunt mult mai mici decât cele oferite în celelalte stațiuni mari, precum Sunny Beach și Nessebar.
Pentru fanii senzațiilor extreme, există cursuri de surfing, scufundări si schi nautic.
Viața de noapte este îmbogățită cu multe locuri precum cluburi și discoteci.