Early Booking Ravda, Burgas Bulgaria vara 2022
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 147EUR - 147EUR)

Afiseaza harta
Hotel Riviera Fort Beach, Ravda

Hotel Riviera Fort Beach  

Ravda, Burgas, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (17.04 - 20.09.2022)
  • Avion (22.06 - 14.09.2022)
  • Fara transport

Despre RavdaPrezentare si poze Ravda

Ravda

Ravda este o mica statiune dezvoltata in continuarea statiunii mai mari Nessebar. Este situata la numai 6 km de Sunny Beach.

Black Friday Ravda

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Ravda, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din RavdaBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Ravda vara 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Ravda pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Ravda este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Ravda.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Ravda au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Ravda scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Ravda cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Ravda in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Ravda sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Ravda prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Ravda si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Ravda si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Ravda Bulgaria vara 2022 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Ravda Burgas cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Ravda

Vara, temperaturile aerului sunt între 28-30°C şi cele ale marii intre 20-26°C.
Plaja este micuta, lata de 20-30 de metri si are nisip fin.
Pestele si fructele de mare sunt excelente in acest loc.
Statiunea are multe restaurante, taverne si baruri.
În Ravda puteți cumpăra fructe și legume proaspete direct de la producătorii locali. Probabil că prețurile vă vor surprinde într-un mod bun - sunt mult mai mici decât cele oferite în celelalte stațiuni mari, precum Sunny Beach și Nessebar.
Pentru fanii senzațiilor extreme, există cursuri de surfing, scufundări si schi nautic.
Viața de noapte este îmbogățită cu multe locuri precum cluburi și discoteci.

Intrebari frecvente despre Ravda

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ravda?

Hotel Discrete, Hotel Elvira, Hotel Bijou, Hotel Sunrise Club, Hotel Korab Renesa sunt cele mai populare hoteluri din Ravda

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ravda?

Hotel Discrete, Hotel Elvira, Hotel Bijou, Hotel Sunrise Club, Hotel Korab Renesa sunt cele mai apreciate hoteluri din Ravda ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ravda.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ravda?

Hotel Sunrise Club, Villa Livia, Tropicana, Hotel Lucky Family Aparthotel, Aqua sunt cele mai apreciate hoteluri din Ravda ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ravda.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Ravda?

Hotel Elvira, Hotel Sunrise Club, Tropicana, Hotel Desislava Raykov, Hotel Lucky Family Aparthotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Ravda cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Ravda.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Ravda?

Hotel Discrete, Hotel Elvira, Hotel Bijou, Hotel Sunrise Club, Villa Livia sunt hoteluri din Ravda ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Ravda?

Hotel Discrete, Hotel Elvira, Villa Livia, Tropicana sunt hoteluri din Ravda ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Ravda.