Revelion Sozopol, Burgas Bulgaria vara 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Holiday Village Santa Marina, Sozopol

Holiday Village Santa Marina  

   Scor 7.4 din 3 comentarii

Sozopol, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (22.05 - 27.09.2021)
  • Fara transport

Despre SozopolPrezentare si poze Sozopol

Sozopol

Statiunea-oras Sozopol este asezata pe o peninsula pietroasa cu faleza inalta, fiind cea mai veche asezare umana de pe litoralul bulgar – Apolonia Pontica.

Se spune ca anume in Sozopol anticul sculptor grec Kallatis a creat statuia lui Apollo (inalta de 13 m) care mai tarziu a fost transportata in Roma. Sozopol este una din putinele statiuni cunoscute, aflate la sud de orasul Burgas (34 km) si este si una din cele mai populare statiuni printre turistii bulgari. Emblema statiunii - ancora.
Orasul asigura varietatea mare a restaurantelor, cafenelelor, pizzeriilor, barurilor, night-cluburi, cinematografe, magazine.

Recomandari turistice pentru Sozopol

Nu ratati o plimbare in partea veche a orasului Sozopol, protejata si de UNESCO, cu peste 40 de case declarate monumente nationale ale culturii bulgare. Va fi placuta vizitarea bisericilor “Fecioara Maria”, “Sf. Gheorghe”, capela “Sf. Zosim”.

Romanticii pot vizita lacul Arkutino cu suprafata de 62 hectare, acoperit de lilii plutitoare si irisi, sau pot vizita rezervatia naturala pe raul Ropotamo. Va recomandam sa vizitati si plaja Dyuni, la 6 km. sud de Sozopol.

Intrebari frecvente despre Sozopol

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sozopol?

Holiday Village Santa Marina sunt cele mai populare hoteluri din Sozopol

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sozopol?

Holiday Village Santa Marina sunt cele mai apreciate hoteluri din Sozopol ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sozopol.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sozopol?

Holiday Village Santa Marina sunt cele mai apreciate hoteluri din Sozopol ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sozopol.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sozopol?

Holiday Village Santa Marina sunt cele mai apreciate hoteluri din Sozopol cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sozopol.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Sozopol?

Holiday Village Santa Marina sunt hoteluri din Sozopol ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Sozopol?

Holiday Village Santa Marina sunt hoteluri din Sozopol ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Sozopol.