Ski Kargeali, Pamporovo Bulgaria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (11 oferte, 97EUR - 371EUR)
Yazovira Kardjali, Kargeali

Yazovira Kardjali

Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

  • Fara transport
  Hotel Ustra, Kargeali

  Hotel Ustra

  Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Boutique Hotel Behi, Kargeali

  Boutique Hotel Behi

  Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Hotel Perperikon, Kargeali

  Hotel Perperikon

  Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Rocca Resort, Kargeali

  Rocca Resort

  Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
  Makaza Complex, Kargeali

  Makaza Complex

  Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Hotel Arpezos, Kargeali

  Hotel Arpezos

  Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

   • Fara transport
   Glavatarski Han, Kargeali

   Glavatarski Han

   Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

    • Fara transport
    Yagnevo Benkovski, Kargeali

    Yagnevo Benkovski

    Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

     • Fara transport
     Sveti Konstantin, Kargeali

     Sveti Konstantin

     Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

      • Fara transport

      Despre KargealiPrezentare si poze Kargeali

      Kargeali

      Kargeali se afla in mijlocul muntilor Rhodopi de est, de-a lungul malurilor raului Arda. Pe teritoriul acestui oras s-au gasit marturii ale asezarilor umane vechi de 6000 de ani, precum si dovezi ale locuitorilor traci, romani, bizantini, otomani si bulgari. Dupa eliberarea orasului de conducerea otomana in 1912, Kargeali a devenit "depozitul de tutun" al muntilor Rhodopi.

      Locurile de interes cuprind complexul de manastiri Uspenie Bogorodichno. Acesta reprezinta un centru crestin unic, cu scoli religioase intemeiate de catre Boyan Saraev. Frescile si picturile murale din manastire sunt deosebit de frumoase.

      Vacante ski Kargeali

      Kargeali reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Kargeali oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Kargeali va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Kargeali (Pamporovo, Bulgaria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 10 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Recomandari turistice pentru Kargeali

      Există multe restaurante în aer liber, oferind o varietate de băuturi şi cocktail-uri pe timp de vară pe baraj. Este un loc popular printre fanii de sporturi de apă şi de pescuit. Oraşul are două teatre dramatice "Dimitar Dimov" şi "Kadrie Lyatifova", un teatru de păpuşi şi un muzeu de istorie, precum şi o galerie de artă.

      La mumai 18 km departe de Kargeali, se poate vedea oraşul Sfânt al tracilor, numit "Perperikon" - un monument istoric unic, care nu are egal în istoria europeană. Cercetările arheologice au dovedit nu numai faptul că Perperikon este monumentul cel mai mare megalit, dar, de asemenea, faptul că activitatea umană pe aceste meleaguri datează din 4000 i. Hr.

      Intrebari frecvente despre Kargeali

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kargeali?

      Yazovira Kardjali, Boutique Hotel Behi, Hotel Ustra, Hotel Perperikon, ROCCA RESORT sunt cele mai populare hoteluri din Kargeali

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kargeali?

      Hotel Perperikon, Hotel Ustra, Boutique Hotel Behi, ROCCA RESORT, Makaza Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Kargeali ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kargeali.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kargeali?

      Hotel Ustra, HOTEL ARPEZOS sunt cele mai apreciate hoteluri din Kargeali ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kargeali.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kargeali?

      Makaza Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Kargeali cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kargeali.

      Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kargeali?

      ROCCA RESORT sunt hoteluri din Kargeali ce au acces gratuit la internet