Early Booking Sveti Vlas, Burgas Bulgaria vara 2019
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 305.2EUR - 305.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Paradise Beach, Sveti Vlas

Hotel Paradise Beach  

   Scor 8.2 din 12 comentarii

Sveti Vlas, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu Ultra All Inclusive  
  • Autocar (24.05 - 15.09.2019)
  • Avion (01.01 - 31.12.2018)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.08.2018

Despre Sveti VlasPrezentare si poze Sveti Vlas

Sveti Vlas

Statiunea este situata la poalele muntilor Stara Planina, pe coasta Marii Negre, la 3 km nord de Sunny Beach si la 12 km de orasul Nessebar.

Sveti Vlas are un climat mediteranean, situat departe de viata galagioasa a orasului, dar la doar 5 minute de statiunea Sunny Beach; se afla printre destinatiile Bulgariei ce au cunoscut cea mai rapida dezvoltare. Cea mai mare parte a statiunii este formata din complexe de vacanta impresionante construite aproape toate dupa anul 2000, cu investitii germane, britanice dar si bulgaresti. Aproape toata statiunea a fost construita de la zero si este gandita ca o zona rezidentiala de vacanta in special pentru familii, in care turistii sa se simta intimi si feriti de aglomeratia statiunilor litorale obisnuite cu un plus de confort si liniste.

Early Booking Sveti Vlas

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Sveti Vlas, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Sveti VlasBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Sveti Vlas vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Sveti Vlas pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Sveti Vlas este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Sveti Vlas.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Sveti Vlas au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Sveti Vlas scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Sveti Vlas cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Sveti Vlas in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Sveti Vlas sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Sveti Vlas prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Sveti Vlas si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Sveti Vlas si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Sveti Vlas Bulgaria vara 2019 - Peste 7 oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Sveti Vlas Burgas cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !