Early Booking Tsarevo, Burgas Bulgaria vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (6 oferte, 161EUR - 1029EUR)

Afiseaza harta
Hotel Hermes, Tsarevo

Hotel Hermes  

   Scor 9.3 din 4 comentarii

Tsarevo, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu Ultra All Inclusive  
  • Fara transport
Hotel South Beach , Tsarevo

Hotel South Beach

   Scor 7.1 din 1 comentarii

Tsarevo, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre TsarevoPrezentare si poze Tsarevo

Tsarevo

Orasul Tsarevo, cunoscut de multi turisti sub numele Vasiliko sau Michurin, este asezat pe doua peninsule in jurul unui golf superb, la 70 km de la orasul Burgas si la 17 km de orasul-statiune Primorsko.

Pe peninsula sudica turistii pot vizita ramasitele unei cetati din Evul Mediu. La sud de la oras, dupa sapaturi arheologice, au fost gasite resturi de amfore si ceramica romana din sec. IV-VI.

Acum in Tsarevo se afla 3 plaje si un port nou si datorita lui se dezvolta intreaga regiune Strandja.

Early Booking Tsarevo

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Tsarevo, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din TsarevoBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Tsarevo vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Tsarevo pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Tsarevo este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Tsarevo.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Tsarevo au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Tsarevo scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Tsarevo cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Tsarevo in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Tsarevo sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Tsarevo prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Tsarevo si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Tsarevo si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Tsarevo Bulgaria vara 2020 - Peste 3 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Tsarevo Burgas cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !