Autocar Veliko Tarnovo Bulgaria 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Guest House Kashtata, ELENA

Guest House Kashtata

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (19.06 - 04.05.2022)
  • Fara transport

Despre Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo este situat la 210 m deasupra nivelului marii, de-a lungul dealurilor istorice Sveta Gora, Tsarevets si Trapezitsa. Astazi, Veliko Turnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei.

Orasul este centrul unuia din cele 28 de districte administrative ale tarii. Districtul Veliko Turnovo are o suprafata de 4662 km patrati si include 10 municipalitati cu 14 orase si 322 sate. Populatia este de aproximativ 295 000 locuitori.

Sejururi Autocar Veliko Tarnovo

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Veliko Tarnovo, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Veliko Tarnovo. Puteti rezerva hotelul preferat din Veliko Tarnovo cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Veliko Tarnovo care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Veliko Tarnovo constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Veliko Tarnovo, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Ski Veliko Tarnovo Bulgaria iarna 2021 - 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Veliko Tarnovo

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Veliko Tarnovo?

GUEST HOUSE KASHTATA sunt cele mai populare hoteluri din Veliko Tarnovo

  Cititi articolele despre Veliko Tarnovo, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

Veliko Tarnovo

12.10.2014 Bulgaria

Pentru cei care nu au aflat încă, locuitorii Bucureștiului au mai aproape decât și-au imaginat o oază de vestigii medievale, la nici două ore de mers cu mașina de capitală. Astfel, mergând spre Giurgiu și traversând granița cu Bulgaria, dincolo de Russe veți ajunge în capitala medievală a Bulgariei : Veliko Tarnovo.