Veliko Tarnovo
» Oferte Veliko Tarnovo

12.10.2014 Bulgaria

Veliko Tarnovo

Pentru cei care nu au aflat încă, locuitorii Bucureștiului au mai aproape decât și-au imaginat o oază de vestigii medievale, la nici două ore de mers cu mașina de capitală. Astfel, mergând spre Giurgiu și traversând granița cu Bulgaria, dincolo de Russe veți ajunge în capitala medievală a Bulgariei : Veliko Tarnovo.

Întrucât prețurile la cazare sunt foarte accesibile, este recomandat să rămâneți peste noapte pentru a gusta din plin opțiunile de petrecere a timpului liber pe care acest orășel încărcat de istorie le oferă.

Multiplele variante de cazare luxuriantă, la spa-hoteluri, vă deschid porțile spre o vacanță romantică mai aproape de București decât alte destinații care ar putea oferi facilități asemănătoare, la prețuri mult mai mari. Direct în centrul orașului vă puteți răsfăța împreună cu partenerul sau partenera sau într-o escapadă de relaxare cu amicii sau “ca fetele” într-un hotel de cinci stele ce oferă variate facilități luxuriante, precum piscină, saună, hammam, masaje diverse, sesiuni de spa pentru îngrijirea corporală, împachetări și multe altele. Iar dacă nu doriți să rămâneți doar în incinta complexului de cazare, obiectivele turistice se află la distanțe de mers pe jos.

De asemenea, orașul Veliko Tarnovo oferă multiple de posibilități de cazare la prețuri derizorii, astfel că veți putea folosi economiile făcute în restaurantele ofertante, cu specific tradițional, dar și internațional. Odată ajunși în orice restaurant local, nu ratați felul de mâncare specific, un ghiveci cu legume și carne adus direct în tăvița în care este copt, vă veți linge pe degete! Nu ezitați șă estimați o porție pentru două persoane. Altfel, dacă doriți să mâncați ceva mai ușor, unde altundeva mai puteți servi o salată bulgărească decât în țara de baștină?

Pierzându-vă pe îngustele străduțe pietonale pietruite, veți vedea cum se ridică pe deal minunata cetate medieval Tsarevets ce străjuieste orașul, în incinta căreia se află și o biserică ortodoxă unde sunt oficiate slujbe.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii