Ski la Borovets
» Oferte Muntii Rila Borovets

18.02.2015 Bulgaria

Ski la Borovets

Stațiunea Borovets reprezintă o soluție la îndemână pentru amatorii sporturilor de iarnă din România cu transport propriu sau cu autocarul. Proximitatea față de țară și prețurile semnificativ mai mici față de resorturile de ski din Europa, completate de calitatea serviciilor, îndeamnă un număr mare de români să aleagă destinația Borovets în vacanța de iarnă, fie cu prilejul sărbătorilor, când cele mai avantajoase sunt pachetele cu demipensiune sau pensiune completă, sau  pentru pură relaxare la aer ozonat sau practicarea sporturilor de iarnă câtă vreme este zăpadă.

Hotelurile din Borovets oferă servicii de calitate la prețuri excelente, este necesar să transmiteți doar numărul de persoane, opțiunile și extraopțiunile dorite, iar consultanții Direct Booking vă vor transmite în cel mai scurt timp cea mai avantajoasă ofertă adaptată nevoilor dumneavoastră. Mai mult, hotelurile dispun și de numeroase facilități de petrecere a timpului liber, atât pentru cei mici, care, știm bine cât de dificil pot fi de mulțumit când nu sunt în mediul familiar, dar și pentru cei mari, satisfăcând depotrivă așteptările turiștilor în familie cu copii, dar și a grupurilor de prieteni.

Pârtiile de ski sunt foarte bine organizate în Borovets, de o parte a stațiunii fiind amplasată telecabina, iar de cealaltă, pârtiile, deservite de telescaune și amenajate pe grade diferite de dificultate, corect semnalizate. Gradul de dificultate diferă la fielcare nivel, de la anumite puncte, cum e de pildă, prima oprire cu telecabina, fiind accesibile diverse pârtii, pentru toate categoriile de skiori. Înălțimea la care se ajunge este de 2600-2800 de metri, ceea ce înseamnă că și temperatura scade în consecință, iar lățimea pârtiilor face ca întinderea de alb să pară aproape firească.

În funcție de frecvența cu care skiați și investițiile făcute în echipamentul necesar, puteți decide dacă transportați și accesoriile sau le puteți închiria, la prețuri decente, de la furnizorii de pe pârtii.

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii