Elenite - informatii si atractii turistice
» Oferte Burgas

02.12.2016 Bulgaria

Elenite - informatii si atractii turistice

Elenite este o statiune relativ noua, construita incepand cu anul 1985. Numele ei inseamna „Cerbi”.
Este situata la 5 km de Sveti Vlassi la 10 km de Sunny Beach.
Elenite este o statiune mica, formata exclusiv din cateva hoteluri si vile de 5 si 4 stele care ofera conditii de cazare foarte bune. Sunt construite pe malul marii si ofera astfel turistilor privelisti minunate de la balcoanele camerelor sau de pe terasele restaurantelor. Au piscine, parcari incapatoare, Centre SPA, baruri, restaurant si terenuri de sport. 

Elenite

 

In Elenite se practica sistemul All Inclusive, care inseamna servicii complete de cazare, masa si bauturi autohtone. 
In spatele hotelurilor se desfasoara o padure unde se pot face plimbari. 
 
Elenite este o statiune luxoasa si linistita, aleasa in special de cei care vor sa se odihneasca si sa isi petreaca concediul fara a se deplasa prea mult. Totusi, din Elenite se pot usor vizita alte statiuni, ca Sveti Vlas sau Sunny Beach.
 
Aici se pot face si diverse tratamente, fapt ce aduce un surplus de turisti, pentru care este foarte important sa aiba parte de tratamente naturale, dar si de liniste si pace in acelasi timp.Marea calma si climatul favorabil, dar si posibilitatile de tratament asigura turisti pe tot parcursul sezonului de vara si nu numai. 
 
Plaja
Aici marea este calma si climatul favorabil, dar și posibilitatile de tratament asigura o vacanta relaxanta turistilor pe toata perioada verii. Statiunea beneficiaza de o pozitie buna la poalele muntilor, astfel va puteti bucura si de mare si de munte. Elenite nu are niciun element dintr-o localitate obisnuita. Statiunea este formata exclusiv din hoteluri si de aceea este locul perfect pentru relaxare.
Plaja se intinde pe o suprafata de 800 de metri, și aici va puteti bucura de diverse activitati subacvatice sau puteti doar sa va jucati pe plaja pentru a va bronza perfect.
Statiunea are și un mini Aqua Park in care intrarea este libera, singura taxa fiind cea pentru inchirierea unui sezlong.
 

plaja Elenite

 

Unde ne cazam? Hoteluri recomandate de clientii Direct Booking

 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii