Early Booking Sozopol, Burgas Bulgaria vara 2019
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 103.6EUR - 175EUR)

Afiseaza harta
Hotel Perl Apartments, Sozopol

Hotel Perl Apartments

Sozopol, Burgas, Bulgaria

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (24.05 - 15.09.2019)
 • Fara transport
Hotel Briz_Gw, Sozopol

Hotel Briz_Gw

Sozopol, Burgas, Bulgaria

  • Autocar (24.05 - 15.09.2019)
  • Fara transport

  Despre SozopolPrezentare si poze Sozopol

  Sozopol

  Statiunea-oras Sozopol este asezata pe o peninsula pietroasa cu faleza inalta, fiind cea mai veche asezare umana de pe litoralul bulgar – Apolonia Pontica.

  Se spune ca anume in Sozopol anticul sculptor grec Kallatis a creat statuia lui Apollo (inalta de 13 m) care mai tarziu a fost transportata in Roma. Sozopol este una din putinele statiuni cunoscute, aflate la sud de orasul Burgas (34 km) si este si una din cele mai populare statiuni printre turistii bulgari. Emblema statiunii - ancora.
  Orasul asigura varietatea mare a restaurantelor, cafenelelor, pizzeriilor, barurilor, night-cluburi, cinematografe, magazine.

  Early Booking Sozopol

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Sozopol, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din SozopolBulgaria.

  Ofertele turistice Early Booking Sozopol vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Sozopol pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Sozopol este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Sozopol.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Sozopol au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Sozopol scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru Sozopol cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Sozopol in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru Sozopol sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei in Sozopol prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Sozopol si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Sozopol si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking Sozopol Bulgaria vara 2019 - Peste 5 oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Sozopol Burgas cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Recomandari turistice pentru Sozopol

  Nu ratati o plimbare in partea veche a orasului Sozopol, protejata si de UNESCO, cu peste 40 de case declarate monumente nationale ale culturii bulgare. Va fi placuta vizitarea bisericilor “Fecioara Maria”, “Sf. Gheorghe”, capela “Sf. Zosim”.

  Romanticii pot vizita lacul Arkutino cu suprafata de 62 hectare, acoperit de lilii plutitoare si irisi, sau pot vizita rezervatia naturala pe raul Ropotamo. Va recomandam sa vizitati si plaja Dyuni, la 6 km. sud de Sozopol.