Early Booking Albena, Varna Bulgaria vara 2022
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Primasol Ralitsa Superior , Albena

Hotel Primasol Ralitsa Superior     

   Scor 8.3 din 79 comentarii

Albena, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (30.12 - 19.09.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 31.08.2021

Despre AlbenaPrezentare si poze Albena

Albena

Albena este una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Mării Negre. Albena, cu plaja ei de 6 km, este situată la 30 de km de capitala maritimă a Bulgariei – oraşul Varna.

Numele stațiunii provine de la numele unui personaj dintr-o povestire a scriitorului bulgar Yordan Yovkov. Albena este un prenume feminin bulgăresc.

Construită special ca stațiune turistică, Albena are un stil arhitectonic unitar și unic. Majoritatea hotelurilor, situate chiar pe plajă, au maximă expunere la soare și acces direct la plajă. Albena se situează în apropierea altor centre turistice, culturale și comerciale, reușind totuși să își păstreze habitatul natural.

Early Booking Albena

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Albena, Varna, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din AlbenaBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Albena vara 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Albena pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Albena este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Albena.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Albena au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Albena scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Albena cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Albena in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Albena sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Albena prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Albena si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Albena si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Albena Bulgaria vara 2022 - oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Albena Varna. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Albena

Albena este locul unde marea se întâlneşte cu nisipul. Staţiunea este o delectare pentru toate vârstele – cu fâşii de nisip şi o mare cristalină. Albena oferă fiecăruia câte ceva.

Restaurante:
Funcţionează între orele 07.30 şi 23.00, iar unele din ele – până la ultimul client. În meniul restaurantelor sunt prezente atât specialităţi bulgăreşti, cât şi internaţionale.

Magazine:
În staţiune magazinele sunt deschise în fiecare zi, inclusiv sâmbătă şi duminică. Programul lor de lucru este între orele 9.00 şi 21.00.

Staţiunea vă oferă peste 14 900 locuri de cazare în 43 hoteluri (2 – 4 stele), aşezate pe malul mării sau pe dealurile apropiate cu vederi impresionante spre mare şi rezervaţia naţională “Baltata”. Hotelurile sunt dotate cu tot confortul: televiziune prin cablu, linii telefonice, restaurante, baruri, internet, servicii medicale, rent-a-car, săli pentru congrese, piscine, servicii sportive ş.a.

În plus, există unitati de cazare pe tot parcursul anului pentru utilizatorii celui mai mare centru balnear de pe litoralul bulgar. Se foloseşte apă minerală exclusiv local - hipotermale, cu temperatura de 30 ° C, uşor mineralizate, cu conţinut de hidrocarbonat de calciu şi magneziu.

Albena ofera diverse activitati culturale: International Children's Fest, Golden Antenna Festival of Musical and Entertainment TV Programs, Pop-Rock festival, Coast of Hope Festival. Se organizeaza multe concerte, concerte simfonice, concursuri pentru copii (desen pe asfalt), galerii de arta, teatru de papusi.

Puteti vizita multiple cluburi de noapte precum “Gorsky Tzar” si “Dobrudja”.

Intrebari frecvente despre Albena

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior sunt cele mai populare hoteluri din Albena

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Albena.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Albena.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Albena.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior sunt hoteluri din Albena ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Albena?

Hotel Primasol Ralitsa Superior sunt hoteluri din Albena ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Albena.