Best Deals Kavarna, Varna Bulgaria vara 2023
Filtre: Categorie: Best Deals× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Royal Grand Hotel And Spa, Kavarna

Royal Grand Hotel And Spa    

   Scor 8.7 din 216 comentarii

Kavarna, Varna, Bulgaria

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (04.06 - 20.09.2023)
  • Avion (01.01 - 31.12.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 01.06.2023

Hotel Royal Bay Resort, Kavarna

Hotel Royal Bay Resort    

   Scor 8.6 din 166 comentarii

Kavarna, Varna, Bulgaria

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (04.06 - 02.05.2024)
  • Avion (01.01 - 31.12.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 30.05.2023

Despre KavarnaPrezentare si poze Kavarna

Kavarna

Orasul port-yacht(doua noi porturi pentru iahturi sint in constructie) Kavarna este situat la 48 km de orasul Varna, 38 km de granita cu Romania,la doar 18 km de capul Kaliakra si 30 km de statiunile Albena si Nisipurile de Aur.

Orasul este situat în partea de nord-est a Bulgariei, îmbratisând litoralul, la nord de complexul de odihna Albena. Denumirea orasului provine de la cuvântul Karvun - numele principatului independent din secolul XIV. În momentul de fata Kavarna este orasul în care turismul înfloreste mai ales pe perioada verii. Nu departe de Kavarna se afla capul Kaliakra,un promontoriu stâncos, înalt de peste 70 metri, o limba de pamânt rasarita din mare care se întinde pe o distanta de 2 km.

Recomandari turistice pentru Kavarna

Aproape de Kavarna, aproximativ 12 km la est se afla capul Kaliakra, unde a fost descoperita cetatea antica Tirisis. Conform legendelor, acesta a fost un loc unde se ascundeau comorile lui Lyzimah, succesorul lui Alexandru cel Mare. In perioada Imperiului Roman, orasul purta numele de Tetrasiada, apoi in timpul stapanirii bizantine - Akre, iar in Evul Mediu - Kaliakra. Astazi exista destul de multe ramasite din aceste asezari antice si o parte din ele poate fi vazute expuse intr-un mic muzeu adapostit sub o pestera de calcar. Exista o legenda care spune povestea mai multor fete bulgare care au ales sa sara de pe stanca inalta, cu parul incalcit unul cu altul, pentru a evita sa le fie schimbata religia in islam de catre turci.

In zilele noastre, Kavarna este un oras modern, celebru mai ales cu festivalurile de rock si concertele organizate in fiecare vara.

Intrebari frecvente despre Kavarna

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kavarna?

Royal Grand Hotel And Spa, Hotel Royal Bay Resort sunt cele mai populare hoteluri din Kavarna

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kavarna?

Royal Grand Hotel And Spa, Hotel Royal Bay Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kavarna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kavarna.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kavarna?

Royal Grand Hotel And Spa, Hotel Royal Bay Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kavarna cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kavarna.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kavarna?

Royal Grand Hotel And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Kavarna ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kavarna.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kavarna?

Royal Grand Hotel And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Kavarna cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kavarna.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kavarna?

Royal Grand Hotel And Spa sunt hoteluri din Kavarna ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kavarna.