Early Booking Kavarna, Varna Bulgaria vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 259.8EUR - 1042.8EUR)

Afiseaza harta
Royal Grand Hotel And Spa, Kavarna

Royal Grand Hotel And Spa    

   Scor 8.8 din 109 comentarii

Kavarna, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (21.05 - 27.09.2021)
  • Avion (01.04 - 30.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.03.2021

Hotel Royal Bay Resort, Kavarna

Hotel Royal Bay Resort    

   Scor 8.5 din 115 comentarii

Kavarna, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (17.04 - 02.01.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.03.2021

Villa Allegra, Kavarna

Villa Allegra  

   Scor 7.7 din 3 comentarii

Kavarna, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (21.05 - 27.09.2021)
  • Fara transport

Despre KavarnaPrezentare si poze Kavarna

Kavarna

Orasul port-yacht(doua noi porturi pentru iahturi sint in constructie) Kavarna este situat la 48 km de orasul Varna, 38 km de granita cu Romania,la doar 18 km de capul Kaliakra si 30 km de statiunile Albena si Nisipurile de Aur.

Orasul este situat în partea de nord-est a Bulgariei, îmbratisând litoralul, la nord de complexul de odihna Albena. Denumirea orasului provine de la cuvântul Karvun - numele principatului independent din secolul XIV. În momentul de fata Kavarna este orasul în care turismul înfloreste mai ales pe perioada verii. Nu departe de Kavarna se afla capul Kaliakra,un promontoriu stâncos, înalt de peste 70 metri, o limba de pamânt rasarita din mare care se întinde pe o distanta de 2 km.

Early Booking Kavarna

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Kavarna, Varna, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din KavarnaBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Kavarna vara 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Kavarna pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Kavarna este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Kavarna.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Kavarna au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Kavarna scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Kavarna cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Kavarna in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Kavarna sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Kavarna prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Kavarna si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Kavarna si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Kavarna Bulgaria vara 2021 - Peste 5 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Kavarna Varna cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Kavarna

Aproape de Kavarna, aproximativ 12 km la est se afla capul Kaliakra, unde a fost descoperita cetatea antica Tirisis. Conform legendelor, acesta a fost un loc unde se ascundeau comorile lui Lyzimah, succesorul lui Alexandru cel Mare. In perioada Imperiului Roman, orasul purta numele de Tetrasiada, apoi in timpul stapanirii bizantine - Akre, iar in Evul Mediu - Kaliakra. Astazi exista destul de multe ramasite din aceste asezari antice si o parte din ele poate fi vazute expuse intr-un mic muzeu adapostit sub o pestera de calcar. Exista o legenda care spune povestea mai multor fete bulgare care au ales sa sara de pe stanca inalta, cu parul incalcit unul cu altul, pentru a evita sa le fie schimbata religia in islam de catre turci.

In zilele noastre, Kavarna este un oras modern, celebru mai ales cu festivalurile de rock si concertele organizate in fiecare vara.

Intrebari frecvente despre Kavarna

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kavarna?

Complex White Lagoon 3 White Lagoon Apartments 4 , Royal Grand Hotel And Spa, Hotel Royal Bay Resort, Thracian Cliffs Golf Beach Resort, Villa Allegra sunt cele mai populare hoteluri din Kavarna

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kavarna?

Complex White Lagoon 3 White Lagoon Apartments 4 , Royal Grand Hotel And Spa, Hotel Royal Bay Resort, Thracian Cliffs Golf Beach Resort, Royal Cove Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Kavarna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kavarna.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kavarna?

Complex White Lagoon 3 White Lagoon Apartments 4 , Royal Cove Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Kavarna ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kavarna.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kavarna?

Complex White Lagoon 3 White Lagoon Apartments 4 , Thracian Cliffs Golf Beach Resort, Villa Allegra sunt cele mai apreciate hoteluri din Kavarna cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kavarna.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kavarna?

Villa Allegra, Royal Cove Residence sunt hoteluri din Kavarna ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kavarna.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kavarna?

Royal Grand Hotel And Spa, Thracian Cliffs Golf Beach Resort, Villa Allegra, Royal Cove Residence sunt hoteluri din Kavarna ce au acces gratuit la internet