Early Booking Nessebar, Burgas Bulgaria vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 103.9EUR - 152.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Sol Marina Palace, Nessebar

Hotel Sol Marina Palace    

   Scor 9.1 din 27 comentarii

Nessebar, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
  • Avion (17.04 - 16.04.2025)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.02.2024

Hotel Paradiso Aparthotel, Nessebar

Hotel Paradiso Aparthotel  

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Nessebar, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
  • Avion (17.04 - 16.04.2025)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 17.02.2024

Despre NessebarPrezentare si poze Nessebar

Nessebar

Situat la circa 120 km de Balcic, Nessebar este un orasel amplasat pe o peninsula lunga de 850 m si lata de 350 m, in care se ajunge printr-un istm. In timpul existentei sale indelungate, si-a pierdut 1/3 din teritoriu, fiind acoperit de mare. Sub apa, la 80 de metri distanta de tarm, inca se pot vedea ramasitele zidurilor fortaretei. In prezent se afla conservat doar zidul de vest cu poarta, care apara orasul de continent.

Black Friday Nessebar

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Nessebar, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din NessebarBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Nessebar vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Nessebar pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Nessebar este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Nessebar.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Nessebar au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Nessebar scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Nessebar cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Nessebar in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Nessebar sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Nessebar prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Nessebar si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Nessebar si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Nessebar Bulgaria vara 2024 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Nessebar Burgas cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Nessebar

Nessebar (Nessebur) a fost fondat pe locul unei asezari stravechi de pescari de pe vremea tracilor, istoria acestui oras numarand peste cinci secole (unul din cele mai vechi orase europene). Nessebar are circa 40 biserici iar insusi oraselul, statistic, este cu cele mai multe biserici pe cap de locuitor din lume. Turistii se pot retrage de asemenea in umbroasele muzee sau stradutele inguste pline de case cu un etaj si jardiniere cu flori. Merita vizitate Casele Diamanti, Captain Pavel si Panayot Mouskoyani care gazduiesc expozitii etnografice, apoi portile orasului, ruinele zidurilor cetatii, baia turceasca si moara de vant. La fiecare pas veti gasi terase romantice, restaurante, cafenele, baruri.

Intrebari frecvente despre Nessebar

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nessebar?

Hotel Sol Nessebar Palace, Hotel Bilyana Beach [ADULTS ONLY 16 ] , Hotel Festa Panorama, Hotel MPM Arsena, Hotel Sol Nessebar Bay and Mare sunt cele mai populare hoteluri din Nessebar

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Nessebar?

Hotel Sol Nessebar Palace, Hotel Bilyana Beach [ADULTS ONLY 16 ] , Hotel Festa Panorama, Hotel MPM Arsena, Hotel Sol Nessebar Bay and Mare sunt cele mai apreciate hoteluri din Nessebar ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Nessebar.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Nessebar?

Hotel Evridika, Hotel Italia, Hotel Sveti Nikola Nessebar, Poseidon Vip Residence Club, Hotel Mirage sunt cele mai apreciate hoteluri din Nessebar ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Nessebar.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Nessebar?

Hotel Sol Nessebar Palace, Hotel Bilyana Beach [ADULTS ONLY 16 ] , Hotel Festa Panorama, Hotel MPM Arsena, Hotel Sol Nessebar Bay and Mare sunt cele mai apreciate hoteluri din Nessebar ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Nessebar.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Nessebar?

Hotel Sol Nessebar Palace, Hotel Bilyana Beach [ADULTS ONLY 16 ] , Hotel MPM Arsena, Hotel Sol Nessebar Bay and Mare, Hotel Aphrodite Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Nessebar cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Nessebar.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Nessebar?

Hotel Sol Nessebar Palace, Hotel Bilyana Beach [ADULTS ONLY 16 ] , Hotel Festa Panorama, Hotel MPM Arsena, Hotel Sol Nessebar Bay and Mare sunt cele mai apreciate hoteluri din Nessebar cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Nessebar.


  Cititi articolele despre Nessebar, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

Nessebar - concediu all inclusive. Principalele atractii turistice

05.12.2016 Bulgaria

Viziteaza Biserica Santa Sofia, Muzeul Arheologic, Zidurile Fortaretei, Biserica Sfantul Ioan, testeaza bucataria bulgara si afla care sunt hotelurile recomandate de turisti