Autocar Arkutino, Burgas Bulgaria vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre ArkutinoPrezentare si poze Arkutino

Arkutino

Plaja Arkutino este situată în sud-estul Bulgariei (municipalitatea Primorsko), la aproximativ 50 km sud de Burgas şi la doar 2.5 km nord-vest de gura de vărsare a râului Ropotamo. Arkutino este cunoscuta pentru frumuseţea sa sălbatica şi pentru marea agitata.

Zona Arkutino a fost rezervatie naturala şi puteţi găsi aici habitate dens populate şi diverse, de la insule, stânci, plaje de nisip, golfuri, dune, mlaştini, pana la păduri şi pajişti.

Clima blanda este ideala pentru proliferarea unei mari varietati de plante, iar viata salbatica de aici este formata dintr-o mare varietate de animale de pradă şi salbatice.

Sejururi Autocar Arkutino

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Arkutino, Burgas, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Arkutino. Puteti rezerva hotelul preferat din Arkutino cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Arkutino care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Arkutino constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Arkutino, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Arkutino (Burgas, Bulgaria) vara 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi cu discount pana la 15%. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Arkutino

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Arkutino?

sunt cele mai populare hoteluri din Arkutino