Autocar Primorsko, Burgas Bulgaria vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (8 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Opal, Primorsko

Hotel Opal  

Primorsko, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (20.05 - 02.05.2024)
 • Fara transport
Svetla Guest House, Primorsko

Svetla Guest House

Primorsko, Burgas, Bulgaria

  • Autocar (20.05 - 02.05.2024)
  • Fara transport
  Hotel Europa, Primorsko

  Hotel Europa

  Primorsko, Burgas, Bulgaria

   • Autocar (20.05 - 02.05.2024)
   • Fara transport
   Hotel Zara Guest House , Primorsko

   Hotel Zara Guest House

   Primorsko, Burgas, Bulgaria

    • Autocar (02.06 - 20.09.2023)
    • Fara transport

    Despre PrimorskoPrezentare si poze Primorsko

    Primorsko

    Oraşul Primorsko este relativ mică, deoarece are populaţie de aproximativ 2.500 de oameni. 52 km sud de Burgas, oraşul se află pe un promontoriu proeminent între Golful Stamopolo şi plaja Dyavolski, (Devil's) Bay. Oraşul are două plaje, de Nord şi de sud.

    Prima este mai deschisă şi oferă o mare agitata, ceea ce îl face preferata surferilor, în timp ce acesta din urmă este mai mic şi mai calma, şi, prin urmare, preferat de familii. În mod tradiţional, Plaja de Sud devine suprapopulata în timpul sezonului de vârf, o data cu sosirea turiştilor tineri de la plajele din apropiere, infiintandu-se Centrul Internaţional al Tineretului.

    Sejururi Autocar Primorsko

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Primorsko, Burgas, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Primorsko. Puteti rezerva hotelul preferat din Primorsko cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Primorsko care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Primorsko constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Primorsko, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Primorsko (Burgas, Bulgaria) vara 2023 la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu All Inclusive si Demipensiune,. Rezerva acum online!

    Recomandari turistice pentru Primorsko

    Locuri de interes: cel mai popular loc din apropiere este Raul Ropotamo, faimos pentru padurile de liane ("Longoz"), tipic pentru climatul tropical, situate de-a lungul malurilor sale. Marsh Arkutino, de asemenea, se încadrează în limitele rezervaţiei naturale. Pe langa formatiunile stancoase atractive, de pe malul dreapt al râului, de asemenea, una dintre caracteristicile cele mai mari rezervatii naturale de apă Pelin - o plantă rară şi preţuita - în ţară.

    Cazare: Pe langa o multime de hoteluri mari şi mai mici, companii de odihnă şi cazare privata în oraş, se poate gasi cazare relativ ieftina în centrul de tineret, sau, alternativ, în vecinatate la Iglika, Perla sau campingurile Romantica. Oraşul a crescut foarte mult în ultimii ani şi este în prezent una dintre cele mai populate staţiuni de la Marea Neagră, printre turiştii străini şi bulgari, din cauza preţurilor sale relativ moderate şi o infrastructură bună.

    Catering: restaurante mici şi tarabe cu băuturi răcoritoare pot fi găsite la fiecare colţ, numărul lor fiind deosebit de mare în jos pe strada principală a oraşului. În ultimii ani, antreprenoriatul a dat naştere la zeci de hoteluri de o calitate medie si inalta, care, în cele mai multe cazuri, gasim restaurante frumoase şi mehanas, de asemenea.

    Transport: linii de autobuz fac legatura orasului Primorsko cu Burgas şi Sozopol. Similar cu alte statiuni de-a lungul coastei, se poate baza pe autobuze private Alsop, microbuze şi taxiuri pentru distanţe mai mici. Există, de asemenea, pntru un drum mai mic "trenuletul" pentru turisti, care se deplasează între Primorsko si oraşul din apropiere Kiten.
    Intrebari frecvente despre Primorsko

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Primorsko?

    SVETLA GUEST HOUSE, Hotel Opal, Hotel Zara Guest House , HOTEL EUROPA sunt cele mai populare hoteluri din Primorsko

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Primorsko?

    Hotel Opal sunt hoteluri din Primorsko ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Primorsko.