Autocar Sinemorets, Burgas Bulgaria vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre SinemoretsPrezentare si poze Sinemorets

Sinemorets

Sinemorets este o localitate mica (circa 100 locuitori permanenti) situata in sudul Bulgariei, la sud de Burgas, de Tsarevo, aproape de granita cu Turcia. Sinemorets este situat la confluenta dintre munte si mare in mijlocul rezervatiei naturale Strandja, fiind un loc deosebit de pitoresc prin relief, vegetatie si frumusetea peisajului.

Sejururi Autocar Sinemorets

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Sinemorets, Burgas, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Sinemorets. Puteti rezerva hotelul preferat din Sinemorets cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Sinemorets care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Sinemorets constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Sinemorets, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Sinemorets (Burgas, Bulgaria) vara 2020 - 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Sinemorets

Cele cateva restaurante traditionale "mehana" si "Tavernele" ofera specialitati de peste si alte mancaruri traditionale bulgare.
Sinemorets dispune doar de cateva hoteluri dintre care Bella Vista si Asti sunt cele mai confortabile din zona, restul unitatilor de cazare fiind in general cazari particulare in casele locuitorilor.