Autocar Byala, Varna Bulgaria vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 327.6EUR - 327.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Byala Home, Byala

Hotel Byala Home

Byala, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (22.05 - 02.01.2021)
  • Fara transport
Hotel Vemara Club Ex Calimera Beach , Byala

Hotel Vemara Club Ex Calimera Beach

   Scor 7 din 4 comentarii

Byala, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (01.06 - 17.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 27.02.2020

Hotel Byala Beach Resort, Byala

Hotel Byala Beach Resort  

   Scor 8.3 din 14 comentarii

Byala, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (01.06 - 17.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.01.2020

Despre ByalaPrezentare si poze Byala

Byala

Byala este un oraș mic și stațiune balneară în estul Bulgariei, situat pe coasta bulgară a Mării Negre, în provincia Varna. Este centrul administrativ al municipiului omonim Byala și se află într-o regiune semi-muntoasa în extremitatea estică în ramurile Stara Planina.

Sejururi Autocar Byala

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Byala, Varna, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Byala. Puteti rezerva hotelul preferat din Byala cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Byala care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Byala constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Byala, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Byala (Varna, Bulgaria) vara 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Mures, Sibiu, Ploiesti, Alba Iulia, Brasov, Pitesti, Suceava la cele mai mici preturi cu discount pana la 15%. Peste 3 oferte cu Pensiune completa si All Inclusive,. Rezerva acum online!