Autocar Byala, Varna Bulgaria vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 327.6EUR - 327.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Byala

Hotel Sunrise Blue Magic Resort    

   Scor 9.2 din 48 comentarii

Byala, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (08.06 - 30.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.11.2020

Hotel Vemara Club Ex Calimera Beach , Byala

Hotel Vemara Club Ex Calimera Beach

   Scor 7 din 4 comentarii

Byala, Varna, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (08.06 - 30.09.2021)
  • Fara transport
Hotel Byala Beach Resort, Byala

Hotel Byala Beach Resort  

   Scor 8.3 din 14 comentarii

Byala, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (08.06 - 30.09.2020)
  • Fara transport

Despre ByalaPrezentare si poze Byala

Byala

Byala este un oraș mic și stațiune balneară în estul Bulgariei, situat pe coasta bulgară a Mării Negre, în provincia Varna. Este centrul administrativ al municipiului omonim Byala și se află într-o regiune semi-muntoasa în extremitatea estică în ramurile Stara Planina.

Sejururi Autocar Byala

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Byala, Varna, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Byala. Puteti rezerva hotelul preferat din Byala cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Byala care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Byala constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Byala, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Byala (Varna, Bulgaria) vara 2021 cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Giurgiu, Campina la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 3 oferte cu All Inclusive si Demipensiune,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Byala

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Byala?

Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Hotel Vemara Club ex Calimera Beach , Hotel Byala Beach Resort sunt cele mai populare hoteluri din Byala

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Byala?

Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Hotel Vemara Club ex Calimera Beach , Hotel Byala Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Byala ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Byala.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Byala?

Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Hotel Vemara Club ex Calimera Beach , Hotel Byala Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Byala ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Byala.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Byala?

Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Hotel Byala Beach Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Byala cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Byala.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Byala?

Hotel Sunrise Blue Magic Resort, Hotel Byala Beach Resort sunt hoteluri din Byala ce au acces gratuit la internet