Autocar Russalka, Varna Bulgaria vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Holiday Village Russalka Standard  

   Scor 7.4 din 8 comentarii

Russalka, Varna, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (01.06 - 20.09.2023)
  • Fara transport

Despre RussalkaPrezentare si poze Russalka

Russalka

Russalka ,cea mai nordica statiune de pe litoralul bulgar este situata intr-o zona stincoasa si spectaculoasa la doar 325 km de Bucuresti si circa 50 km de Vama Veche.

Sejururi Autocar Russalka

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Russalka, Varna, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Russalka. Puteti rezerva hotelul preferat din Russalka cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Russalka care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Russalka constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Russalka, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Russalka (Varna, Bulgaria) vara 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Russalka

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Russalka?

Holiday Village Russalka Standard sunt cele mai populare hoteluri din Russalka

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Russalka?

Holiday Village Russalka Standard sunt cele mai apreciate hoteluri din Russalka ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Russalka.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Russalka?

Holiday Village Russalka Standard sunt cele mai apreciate hoteluri din Russalka cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Russalka.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Russalka?

Holiday Village Russalka Standard sunt hoteluri din Russalka ce au acces gratuit la internet