Autocar Sunny Day, Varna Bulgaria vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (10 oferte, 185.5EUR - 185.5EUR)

Afiseaza harta
 Hotel Marina Sunny Day, Sunny Day

Hotel Marina Sunny Day    

   Scor 8.5 din 33 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (01.01 - 01.05.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.05.2023

Hotel Palace Sunny Day, Sunny Day

Hotel Palace Sunny Day    

   Scor 8.9 din 33 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (01.01 - 01.05.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 30.05.2023

Hotel Veronica, Sunny Day

Hotel Veronica  

   Scor 8.8 din 2 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (20.05 - 02.05.2024)
 • Fara transport
Hotel Mirage, Sunny Day

Hotel Mirage  

   Scor 7.4 din 2 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (20.05 - 02.05.2024)
 • Fara transport
Hotel Dinamic Sunny Day, Sunny Day

Hotel Dinamic Sunny Day

Sunny Day, Varna, Bulgaria

  • Autocar (01.06 - 30.09.2023)
  • Fara transport

  Despre Sunny DayPrezentare si poze Sunny Day

  Sunny Day

  Aflata la 10 km Nord Est de Varna – capitala de vara a Bulgariei – si la 8 km de Nisipurile de Aur – statiunea Sunny Day se afla in imediata apropiere a primei statiuni de pe coasta bulgara a Marii Negre – St. Constantin & Elena.

  Este o statiune cu circuit inchis, in care turistii se simt excelent. Lipsa traficului auto asigura acestora linistea necesara. Toate hotelurile sunt amplasate pe plaja. Aceasta are 1 km lungime iar latime de la 20 m pana la 80 m.

  Este o statiune preferata de familii dar si de catre turistii ce doresc o vacanta linistita, pentru a-si incarca bateriile.

  Sejururi Autocar Sunny Day

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Sunny Day, Varna, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Sunny Day. Puteti rezerva hotelul preferat din Sunny Day cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Sunny Day care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Sunny Day constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Sunny Day, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Sunny Day (Varna, Bulgaria) vara 2023 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 5 oferte cu All Inclusive si Demipensiune,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Sunny Day

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sunny Day?

  Hotel MARINA Sunny Day, Hotel PALACE Sunny Day, Hotel Dinamic Sunny Day, Hotel Mirage, Hotel Veronica sunt cele mai populare hoteluri din Sunny Day

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sunny Day?

  Hotel MARINA Sunny Day, Hotel PALACE Sunny Day, Hotel Mirage, Hotel Veronica sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sunny Day.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Sunny Day?

  Hotel MARINA Sunny Day, Hotel PALACE Sunny Day sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Sunny Day.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sunny Day?

  Hotel MARINA Sunny Day, Hotel PALACE Sunny Day, Hotel Mirage sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sunny Day.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sunny Day?

  Hotel MARINA Sunny Day, Hotel PALACE Sunny Day sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sunny Day.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sunny Day?

  Hotel MARINA Sunny Day, Hotel PALACE Sunny Day sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sunny Day.