Autocar Topola, Varna Bulgaria vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Complex Morski Briz Houses, Topola

Complex Morski Briz Houses

Topola, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (20.05 - 02.05.2024)
 • Fara transport
Club Hotel Villa Romana, Topola

Club Hotel Villa Romana

Topola, Varna, Bulgaria

  • Autocar (20.05 - 02.05.2024)
  • Fara transport

  Despre TopolaPrezentare si poze Topola

  Topola

  Satul Topola, de pe litoral este un sat foarte liniştit şi inca nedescoperit, cu o plajă de nisip virgina. Acesta apartine de municipalitatea Kavarna şi este situat la 54 km nord de oraşul Varna, şi 50 de minute de aeroportul internaţional din Varna.

  Situarea satului langa mare, langa statiunile de pe litoralul bulgaresc (la 10 km de Balcic, 6 km de Kavarna, 36 km de la Nisipurile de Aur, 17 km de la Albena) face din el o zona foarte atractivă interesanta pentru locuit. De asemenea in zona exista si terenuri de golf.

  Sejururi Autocar Topola

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Topola, Varna, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Topola. Puteti rezerva hotelul preferat din Topola cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Topola care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Topola constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Topola, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Topola (Varna, Bulgaria) vara 2023 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Topola

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Topola?

  Complex MORSKI BRIZ HOUSES, Club Hotel Villa Romana sunt cele mai populare hoteluri din Topola

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Topola?

  Complex MORSKI BRIZ HOUSES sunt hoteluri din Topola ce au acces gratuit la internet