Autocar Dinevi Resort, Burgas Bulgaria vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Hotel Bademite, Dinevi Resort

Hotel Bademite

Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (22.05 - 13.09.2020)
 • Fara transport
Dolce Deluxe Apartments, Dinevi Resort

Dolce Deluxe Apartments

Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (22.05 - 13.09.2020)
 • Fara transport
Hotel Admiral Dr, Dinevi Resort

Hotel Admiral Dr

Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria

  • Autocar (22.05 - 13.09.2020)
  • Fara transport
  Hotel Porto Paradiso, Dinevi Resort

  Hotel Porto Paradiso

  Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (22.05 - 13.09.2020)
  • Fara transport

  Despre Dinevi ResortPrezentare si poze Dinevi Resort

  Dinevi Resort

  Dinevi Resort se afla în oraşul Sveti Vlas, în imediata apropiere a staţiunii Sunny Beach şi Nessebar. În oraş vă puteţi bucura de plaje frumoase, restaurante si nenumarate atractii.

  Sejururi Autocar Dinevi Resort

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Dinevi Resort. Puteti rezerva hotelul preferat din Dinevi Resort cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Dinevi Resort care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Dinevi Resort constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Dinevi Resort, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Dinevi Resort (Burgas, Bulgaria) vara 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!