Revelion Albena, Varna Bulgaria vara 2024
Filtre: Categorie: Revelion× (4 oferte, 409.5EUR - 501.8EUR)

Afiseaza harta
Hotel Flamingo Grand And Spa, Albena

Hotel Flamingo Grand And Spa    

   Scor 8.9 din 53 comentarii

Albena, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
  • Avion (01.01 - 22.11.2024)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 30.10.2023

Maritim Hotel Paradise Blue , Albena

Maritim Hotel Paradise Blue     

   Scor 9.3 din 34 comentarii

Albena, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (25.06 - 30.09.2024)
  • Avion (01.01 - 22.11.2024)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.09.2023

Despre AlbenaPrezentare si poze Albena

Albena

Albena este una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Mării Negre. Albena, cu plaja ei de 6 km, este situată la 30 de km de capitala maritimă a Bulgariei – oraşul Varna.

Numele stațiunii provine de la numele unui personaj dintr-o povestire a scriitorului bulgar Yordan Yovkov. Albena este un prenume feminin bulgăresc.

Construită special ca stațiune turistică, Albena are un stil arhitectonic unitar și unic. Majoritatea hotelurilor, situate chiar pe plajă, au maximă expunere la soare și acces direct la plajă. Albena se situează în apropierea altor centre turistice, culturale și comerciale, reușind totuși să își păstreze habitatul natural.

Recomandari turistice pentru Albena

Albena este locul unde marea se întâlneşte cu nisipul. Staţiunea este o delectare pentru toate vârstele – cu fâşii de nisip şi o mare cristalină. Albena oferă fiecăruia câte ceva.

Restaurante:
Funcţionează între orele 07.30 şi 23.00, iar unele din ele – până la ultimul client. În meniul restaurantelor sunt prezente atât specialităţi bulgăreşti, cât şi internaţionale.

Magazine:
În staţiune magazinele sunt deschise în fiecare zi, inclusiv sâmbătă şi duminică. Programul lor de lucru este între orele 9.00 şi 21.00.

Staţiunea vă oferă peste 14 900 locuri de cazare în 43 hoteluri (2 – 4 stele), aşezate pe malul mării sau pe dealurile apropiate cu vederi impresionante spre mare şi rezervaţia naţională “Baltata”. Hotelurile sunt dotate cu tot confortul: televiziune prin cablu, linii telefonice, restaurante, baruri, internet, servicii medicale, rent-a-car, săli pentru congrese, piscine, servicii sportive ş.a.

În plus, există unitati de cazare pe tot parcursul anului pentru utilizatorii celui mai mare centru balnear de pe litoralul bulgar. Se foloseşte apă minerală exclusiv local - hipotermale, cu temperatura de 30 ° C, uşor mineralizate, cu conţinut de hidrocarbonat de calciu şi magneziu.

Albena ofera diverse activitati culturale: International Children's Fest, Golden Antenna Festival of Musical and Entertainment TV Programs, Pop-Rock festival, Coast of Hope Festival. Se organizeaza multe concerte, concerte simfonice, concursuri pentru copii (desen pe asfalt), galerii de arta, teatru de papusi.

Puteti vizita multiple cluburi de noapte precum “Gorsky Tzar” si “Dobrudja”.

Intrebari frecvente despre Albena

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Albena?

Hotel Flamingo Grand and Spa, Maritim Hotel Paradise Blue sunt cele mai populare hoteluri din Albena

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Albena?

Hotel Flamingo Grand and Spa, Maritim Hotel Paradise Blue sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Albena.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Albena?

Hotel Flamingo Grand and Spa, Maritim Hotel Paradise Blue sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Albena.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Albena?

Hotel Flamingo Grand and Spa, Maritim Hotel Paradise Blue sunt cele mai apreciate hoteluri din Albena cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Albena.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Albena?

Hotel Flamingo Grand and Spa, Maritim Hotel Paradise Blue sunt hoteluri din Albena ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Albena.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Albena?

Hotel Flamingo Grand and Spa, Maritim Hotel Paradise Blue sunt hoteluri din Albena ce au acces gratuit la internet