Recomandari pentru vacanta in Balcik

02.12.2016 Bulgaria

Vacanta ta linistita in Balcik trebuie sa cuprinda vizitarea Castelului Reginei Maria, a gradinii botanice, a Capului Kaliakra sau a statiunii Nessebar. Afla care sunt cele mai populare mancaruri specifice locului. cum arata viata de noapte in Balcik si care sunt hotelurile recomandate.

Concediu All Inclusive in Albena

02.12.2016 Bulgaria

Planifica un concediu de vis in Albena, tinand cont de recomandarile culinare si sfaturile utile: unde mancam, ce activitati putem practica, care sunt hotelurile recomandate.

5 MOTIVE PENTRU CARE VREI SĂ-ȚI PETRECI VACANȚA LA NISIPURILE DE AUR

02.03.2016 Bulgaria

Când îți plănuiești o vacanță la mare trebuie să ții cont de multe lucruri: cum ajungi acolo? cât costă biletul de avion sau autocar, dacă mergi cu mașina personală trebuie să-i verifici uleiul, placuțele de frână, lichidul de parbriz... care e cea mai rapidă rută? câte bagaje să-ți iei? etc. Însă noi credem că cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este locul în care mergi și cât de costisitor e, pentru că este locul în care îți vei petrece perioada de relaxare. Noi îți propunem litoralul din Bulgaria, de aceea am scris 5 motive pentru care vrei să-ți petreci vacanța la Nisipurile de Aur.

Ski la Pamporovo

18.02.2015 Bulgaria

Stațiunea Pamporovo se înscrie, alături de Bansko și Borovets, în rândul celor trei mari stațiuni de ski reprezentative din Bulgaria și din Balcani. Situată la 250 de km sud-est de Sofia și alți 80 de Plovdiv, poate fi deservită și cu avionul, urmându un transfer cu mașina, mai puțin obositor. Dacă însă doriți să veniți la Pamporovo cu transport propriu, nu este la foarte mare distanță de România. Stațiunea este concentrată la poalele muntelui Snejanka, de la al cărui vârf, ce măsoară 1926 metri în înălțime, pornesc mai multe piste de ski în direcția stațiunii sau îndreptate spre lacul Smolyan. Pe muntele Snejanka este amplasat un webcam.

Ski la Bansko

18.02.2015 Bulgaria

Stațiunea Bansko se situează la poalele munților Pirin din Bulgaria, în partea de nord-est a lanțului muntos. Pârtiile sunt acoperite de zăpadă din decembrie până în aprilie, ceea ce face ca stațiunea să fie căutată de turiști pe parcursul întregii perioade. Micul oraș de munte este situat de doar 160 km de capitala Bulgariei, Sofia, deservită de aeroport, ceea ce faciliteaza și accesul cu avionul la destinație, pentru cei care doresc să evite orele petrecute în mașină.

Ski la Borovets

18.02.2015 Bulgaria

Stațiunea Borovets reprezintă o soluție la îndemână pentru amatorii sporturilor de iarnă din România cu transport propriu sau cu autocarul. Proximitatea față de țară și prețurile semnificativ mai mici față de resorturile de ski din Europa, completate de calitatea serviciilor, îndeamnă un număr mare de români să aleagă destinația Borovets în vacanța de iarnă, fie cu prilejul sărbătorilor, când cele mai avantajoase sunt pachetele cu demipensiune sau pensiune completă, sau pentru pură relaxare la aer ozonat sau practicarea sporturilor de iarnă câtă vreme este zăpadă.

Incursiune la Veliko Tarnavo

12.10.2014 Bulgaria

Dacă sunteți în căutarea unei escapade „altfel”, dar nu dispuneți de mult timp, un drum spontan la Veliko Tarnovo este soluția ideală. Pornind din București seara, aveți șansa de a rezerva camerele online și de a vă caza într-unul dintre hotelurile din oraș, care oferă multiple opțiuni de sejur.

Veliko Tarnovo

12.10.2014 Bulgaria

Pentru cei care nu au aflat încă, locuitorii Bucureștiului au mai aproape decât și-au imaginat o oază de vestigii medievale, la nici două ore de mers cu mașina de capitală. Astfel, mergând spre Giurgiu și traversând granița cu Bulgaria, dincolo de Russe veți ajunge în capitala medievală a Bulgariei : Veliko Tarnovo.